*KisAh MeReKa*

Friday, September 26, 2008

*sElAmAt JaLaN sEMuA*

dh siap!bus kul 1.30.sj kuar awal.huhu.xcited nk balik kg.hehehe.malasnye nk bawak laptop balik..huhu tp nk wt assignment(hipokrit..haha.kalu ada tukang angkat beg ni kan best..hhuhuhu..nway, pas raya nnt aku coretkan lagi kisah2 yg berlaku sepanjang berhari raya kat kg ye.bye korang!bergumbira di hari raya!hati2 balik kg!

*PaGi Yg GeLaP*

SeLaMaT PaGi!

"MoRnInG DoEsNt MeAn GeTtInG uP N wOrKiNg AgAiN, iT rAtHeR mEaNs ALLAH lOvEs U sO MuCh 2 LeT u LiVe n SeE AnOtHeR dAy..so,HaVe A wOnDeRFuL DaY!!!

Thursday, September 25, 2008

XSUKANYE.............................

hm..dh siap packing..cam semua dh masukkan dlm beg 2..tp aku rasa cam ada yg tertinggal je lg..x sukanye...aku xleh jadi camni.aku dh janji ngn ima,pa'an,ain,dayoh..(im keep tryin' k)..time2 camni..layan lagu raye Pulanglah (Aisyah)..bestnye!!!aku paling suka lagu ni & lagu Ku Pohon Restu Ayah Bonda (mamat).kalu yg duduk berjauhan ngn famili 2..mesti sedih..aku ada kawan yg terpaksa berkhidmat kat Lubnan (army)..x dpt balik raya ni..kalu la aku berada kat tempat dia..kali pertama beraya tanpa keluarga tercinta mesti sedih giler..bf kpd best frendz aku gak terpaksa beraya kat overseas..sabar ye menunggu org yg tersyg..at least ingatan yg disampaikan melalui teknologi yg serba canggih skang ni bleh menggembirakan hati perantau..buat kawan2 aku yg dh balik ke sabah n sarawak 2,ingat2 le aku kat sini huhu (jgn lupa bw kek lapis srwk).pasni, aku nk call mak(kalu x tido lg la)..bonda,esok anakanda berangkat pulang ye!

*adios*

*pAcKiNg TiMe*



aku xkira!mlm ni gak aku nk packing!hehe..bestnye!nk balik kg sok..!!
even aku keseorangan(xde teman), assignment (ckt je lagi nk settle)..tp aku xkira..aku nk raya gak..nk enjoykan diri.. huhu.

*KARENAH HOUSEMATE AKU*

dayoh n ejoh
strugglenye korang packing baju
mesti raya sakan ni
mlm ni tinggal aku n ain jela kat umah
huhuhuhuhu
miss u all...




XNK PK!!!!!!

i'm tryin' 2 4get it!
aku ada ramai lagi org yg syg kat aku
famili,
kawan2,
lec,(hehe)
*betul3x(gaya upin n ipin)

********

takutnye nk berdepan ngan risiko..huhu..nway,thnx 4 my friend.byk benda yg aku wt selama ni pun selalu je mendtgkan risiko..huhu.xpela.dh aku sendiri yg pilih jalan 2..(padan muka aku)=p



JoM bALiK kG...!!!!


* BiLaKu bErKaTa2..*

hm..xde pape pun nk ckp..juz nk wish~sElAmAt ArI rAyA aIdILfiTrI..dh 3 org housemate aku balik kg.huhu.x sabar nk balik kg sok.rindunya kat famili,danial(anak sedara)..tunguuuuuuu..

*aRi 10TiOn SeDuNiA*

ish3..sian tol aku tgk member2 aku ni..sabo ye korang..ada hikmahnye 2.dugaan bulan pose.huhu.aku pun tgh tensen gak ni.kebusannnnnnnnann...melanda hidup aku arini..waaaaaaaaaa.

*ImAgE*


AbOuT mE...

"Aku mencintai sahabatku dgn segenap jiwaku. Sahabat yg baik adalah seiring denganku dan menjaga nama baikku ketika aku senang mahupun susah. Kuhulurkan tangan kepada sahabatku utk berkenalan kerana aku akan merasa senang. Semakin ramai sahabat, semakin aku percaya diri. Aku selalu berharap mendapat sahabat sejati yg tidak luntur baiknya dlm suka dan duka. Jika aku dapat, aku ingin setia padanya.."

*WELCOME 2 MY PAGE!*


Arini permulaan hidup aku yg baru.So, aku nk share kisah2 dlm hidup aku pas ni ngan sesiapa shj yg mengunjungi blog nie k.
Related Posts with Thumbnails