*KisAh MeReKa*

Friday, November 14, 2008

*EsOk....*

esok...last paper aku.arini rasa cam serabut jer..nk stdy tuk 2 paper sok..huhu..mlm ni nk packing brg..sok pas abis je exam,parent aku jemput balik kg..baru nk enjoy2 ckt pas abis exam..hm myb mak dh rindu sgt kat aku kot..hehe =p..dlm seminggu nie,kerap juga mak call aku..bertanya pasal exam..khbr aku..miss u mom..VERY2 MUCH..

sem nie..aku rasa byk benda yg aku pelajari..perihal kehidupan..pelajaran..mcm2 yg aku rasa sem ni..hepi..sedih..sakit ati..terharu..semua 2 membawa erti dlm hidup aku..aku rasa bahagia sgt krn dikelilingi dgn org2 yg syg kat aku..even aku tau ade je org yg x suka aku..aku hanya boleh katakan TERIMA KASIH n MAAF..

rasanya..ni coretan terakhir aku untuk thun nie kot..kalu pjg umur,aku akn coretkan lagi thn depan..pada tahun baru..kisah hidup baru..memori baru..azam baru..INSYAALLAH..


*kpd sesiapa yg view blog ni..thnx ye!cyg korang! =)




2 comments:

xmamatx said...

sayang kat aku? haha, sayang ko jugak.. hukhuk! tersedak plak.

~diAnA~ said...

hehe.. =p

Related Posts with Thumbnails