*KisAh MeReKa*

Thursday, June 3, 2010

DAPAT AWARD!!!!!!!!!


Wah..nie 1st time weh saye dpt award!org lain dh bertimbun2 kot
Tak kisah la..janji arini saye nk gtau..SAYA DAPAT AWARD!!!(dgn nada menjerit)
credit to tiza
Ade gak rupanye kengkawan blogger yg sudi menjamu mata kat blog saye nie..terharunye saye rasa..Sudah2!Hentikan lakonan itu!
Tak mo byk ngomel, so saye akan menjawab tag yg diberikan oleh cik Tiza.

7 KEAJAIBAN THINGS ABOUT DIANA :
  • NORULDIANA nama saya yg tersangat2 la best di muka bumi ini (jgn termuntah ye) 
  • suka berangan, bukan angan2 Mat Jenin dan yg sewaktu dgnnye ye fikir masa depan lorr..
  • suka masak (yeke??) boleh plak ade question mark nie kn dan makan
  • tak lekang dgn hp coz no insan kesayangan saye (mummy,daddy,bro,sis,most important my luvely Mr Safie cinta jarak jauh la katakan) ada dlm hp tu..senang nk contact ..diorg terlalu bz n saye plak payah nk ingt no fon
  • sedang menikmati keindahan dunia ini...
  • boleh men'yumbang'kan suara dgn jayannya..lalalala...
  • nk puji diri sendiri lg boleh? mempunyai lesung batu pipit (special weh..) kiri@kanan???teka la..
Settle sudah sesi menjawab tag..now, i nk kasi uol plak award nie..the winner goes to...(bunyi drum...)jeng,jeng,jeng..ops..lupa plak,tp before tu, kena la rajinkan jari-jemari anda utk menaip dan memerah keringat idea ye..JOM PERAH KERINGAT OTAK!

Tugasan TAG : Award + Tagged
(a) Buat entri berterima kasih atas award yang diberikan.
(b) Berikan kepada 10 / 20 / 30 orang rakan blog korang.
(c) Beritahu kepada rakan - rakan korang bahawa mereka memenangi Award tersebut.
(d) Ceritakan 7 perkara mengenai diri sendiri.

THE AWARD GOES TO..... 

7 comments:

BEN ASHAARI said...

waaa...tqqq..huhuh....

Nazz@Purple said...

thanks diana..tgh xde idea nak update blog ni..orait gak dpt tag...;)

Mommy Pinky said...

TQ dear ;)
ingat gak kat Mommy Pinky nih..hihi

~diAnA~ said...

BEN ASHAARI--> U r welcome ^_^

Nazz@Purple-->jom exercise jari jemari! =)

Mommy Pinky-->u r welcome..of coz la..ari2 tau diana folo perkembangan mommy n baby..hehe

Redbloodsnow said...

oh ye yang...baru zie ingat. zie dh wat dah award tag nih..hehe. kira halal jek la ea...hikss

FyZa said...

wah nama fyza 1st..tp syg x smpt jd pengomen pertama..huhu..btw tengq so much swety..=)

~diAnA~ said...

Redbloodsnow-->wokeh!no hal la zie..halalan toyibba ^_^ sudi2 ler amik le award 2 ye..hehe

Fyza-->hehe.came2..

Related Posts with Thumbnails