*KisAh MeReKa*

Wednesday, June 2, 2010

Tergeliat lidah, terseliuh tangan


Wah kau entry..tajuk entry macam org critical jer..
Ingin dinyatakan di sini, TIADA SESIAPA yg injured ek..

Actually, malam semalam saye teramat la bowing…nk tgk tv pun tak de citer besh..nk kacau2,mesra2 ngn Mr Safie pun tak leh..dia teramat la bz sampai ke mlm org byk tanggungjawab la katakan..so main game la kat lapPIE..ada reason taw PIE tuh saye teringat kat some1..hikhik..

So berbalik kpd topic perbincangan , pas main game (jap jer) then saye p la jenguk2 mak..she’s too bz lorr..cian mummy..meh cini ****(nama glamour saye di rumah) tolong...dpt gaji nanti blanje taw
 
Actually, kertas2 tu semua hak milik kekal anak murid mummy..biasa la..kan dh tengah tahun ni..next week, school holiday plak..so, mid term exam lorr..si anak yg baik hati nie pun dtg la menghulurkan tgn,meringankan beban si ibu (cewah) padahal bukan check kertas exam diorg pun,just type nama student n mark diorg jer

“Tergeliat lidah, terseliuh tangan” tu coz nama student mummy tersangat2 la canggih manggih (bahasa pe yg aku guna neh) kalau saye menaip, sometimes tue suka menyebut word yg ditype tuh (that’s y tergeliat lidah) punya la unik nama diorag nie..ish3..antaranya, NuraninatulFahkqaruni..wah3..panjang sungguh kn?dekat2 tau spell nama dia tue..ade lagi 5 org yg nama dia ala2 pnjng keretapi..

Kesian cikgu2,ustazah2, teacher2 kalau nak sebut nama panjang2 nie kn? Kena panggil guna nama glamour la kalau dh pnng gitu kot..


p/s : saye bangga dgn nama saye..

3 comments:

FyZa said...

haha..mmg tergeliat sngguh..klu yg pmpuan 2 nti nk khwin mst bakal husben dia kena ulang 3 4 kali..hoho

Fakhrur Razi said...

hahahaha
ad mcm nme ak tselit dlm tuh xD
tu la xde dh nama simple2 cm org zaman dlu
sume nama moden2 belaka

~diAnA~ said...

fyza--> tau xpe..cian future husband die tuh =p

fakhrur razi-->yola..terselit nama ekau..tp 2 belum nama bapak dia lg..fuhh..penat nk type..pnjg seh..kuikui..

Related Posts with Thumbnails