*KisAh MeReKa*

Friday, May 14, 2010

MY BELOVED MUM


ini adalah pic mummy saye..
dia seorang pendidik
mummy saye seorang yg sgt2 penyayang
mummy saye la yg mula2 ajar saye erti cinta
saye SAYANG sgt2 kat mummy saye!
LOVE U SOOOOO MUCH!!!




* Bulan Mei nie banyak 'hari peristiwa' compare dgn bulan-bulan lain..

ade Hari Ibu, Hari Jururawat, Hari Guru..

Semua hari-hari tu saye dedicated kat mummy saye..
Beliau seorang ibu, jururawat untuk anak-anak beliau, dan guru kepada anak-anaknya dan juga anak didiknya..
Sometimes, terfikir gak...boleh ke saye pikul tanggungjawab mcm mummy saye..uruskan anak-anak, anak murid kat sekolah tu lg..emmm...sometimes, weekend pun mummy busy dgn kursus2 tu semua...tp mummy masih sempat uruskan hal-hal di rumah sebelum keluar bekerja..saye sgt2 BERBANGGA dgn mummy saye...saye sendiri mempunyai pengalaman menjadi pendidik...even sekejap tp saye tau betapa toughnye mummy saye nk layan karenah budak2 ni...emmm...tak tau nk cakap pe dah..yg saye tau..

saye sgt2 sayang mummy..and daddy saye!









3 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

terimas kerna follow saya,,hehe

saya da follo awak balek,,

anyway,,,ibu secantik anak,,,,,
komen utk entry ni,,hee

erolnukman said...

salam...terima kasih sbb sudi singgah...
salam pkenalan...

~diAnA~ said...

LoKMaN ---> thnx gak sbb jd follower saye..=) n thnx utk komen 2..hehe

erol ---> thnx gak sbb sudi singgah n jd follower saye..=)

Related Posts with Thumbnails